Γάμος

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά οι φωτογραφίες του γάμου, αξίζουν ακόμη περισσότερο.
Μέσα σε αυτές βλέπει κανείς την αγάπη, την υπόσχεση, την ανάμνηση, το πάθος και την ευτυχία. Αυτά είναι που τις κάνουν διαχρονικές και ανεκτίμητες.

Γνωρίστε τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστείτε πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το γάμο.

Είναι πολύ σημαντικό να σας εμπνέουν εμπιστοσύνη ως άνθρωποι και όχι μόνο ως επαγγελματίες. Δείτε ολοκληρωμένα δείγματα δουλειάς τους στο βίντεο και τη φωτογραφία και λύστε όλες σας τις απορίες.

Αφήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα για το δικό σας γάμο. Μην περιμένετε από το φωτογράφο να σας στείλει οικονομική προσφορά μέσω e-mail και να τον συναντήσετε για πρώτη φορά στην εκκλησία την ημέρα του γάμου!

Έχετε στο μυαλό σας ότι η χαμηλότερη τιμή δεν είναι πάντα η οικονομικότερη, και αντίστοιχα η ακριβότερη προσφορά δεν είναι απαραίτητα και η πιο καλή.

Το χαμόγελο

Δοκίμασε να χαμογελάς με τα μάτια σου. Διότι τα μάτια σου είναι ο καθρέπτης τις ψυχης. Διάλεξε μία ανάμνηση με τον αγαπημένο σου, που σε κάνει πάντα να χαμογελάς.

Κάθε ζευγάρι και κάθε γάμος είναι διαφορετικος. Το ίδιο πρέπει να είναι και η καλλιτεχνική αφήγησή τους. για να κρατήσει ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις στο χρόνο.

Επιλέξτε τον επαγγελματία η δουλειά του οποίου σας εκφράζει και σας συγκινεί περισσότερο.

Όχι αυτόν που σας προσφέρει τα περισσότερα «γκάτζετ». Συνήθως τα γκάτζετ αυτά προσπαθούν να αντισταθμίσουν το μέτριο ή κακό υλικό του επαγγελματία στη φωτογραφία και το βίντεο.

Δώστε βάση σε νέες ιδέες και concept που θα σας προτείνουν

Αξιολογήστε πόσο ευρηματικοί είναι οι επαγγελματίες που θα καλύψουν το γάμο σας. Είναι σημαντικό να έχουν δημιουργική φαντασία η οποία να ξεφεύγει από το παραδοσιακό πλαίσιο. Είναι κάτι το οποίο δείχνει τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτό που κάνουν, αλλά και κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις σας με μοναδικό τρόπο. Εμπιστευθείτε τους.Δωστε σημασια στις λεπτομερειες,γιατι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα,και υπαρχουν πολλες αρκει να τις παρατηρησουμε.

Μην αφήνετε την επιλογή για το τέλος και μην τη βασίζετε σε   αμιγώς οικονομικά κριτήρια

Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος να αφήσουν την επιλογή της φωτογραφικής-κινηματογραφικής ομάδας που θα απαθανατίσει την δική τους ημέρα για την τελευταία στιγμή.
Έτσι, πολλές φορές η επιλογή αυτή ανάγεται σε «σαφάρι» της οικονομικότερης προσφοράς. Καθώς μεγάλο μέρος του γαμήλιου προϋπολογισμού έχει ήδη δεσμευθεί σε άλλα έξοδα του γάμου χωρίς δυνατότητα αναθεώρησης.
Τότε, υπό την πίεση του χρόνου, το ζευγάρι υποκύπτει σε «συμβιβασμούς» σχετικά με την εικόνα, είτε στη φωτογραφία, είτε στο βίντεο, κάτι που βέβαια αργότερα μετανιώνει όταν συνειδητοποιεί ότι το οπτικό υλικό του γάμου είναι το μόνο (πέρα από τις αναμνήσεις) που θα κρατά ζωντανές για πάντα τις στιγμές εκείνης της ημέρας.

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για τα ραντεβού.