Βάπτιση

Μέσα σε αυτές βλέπει κανείς την αγάπη, την υπόσχεση, την ανάμνηση, το πάθος και την ευτυχία. Αυτά είναι που τις κάνουν διαχρονικές και ανεκτίμητες.

Γνωρίστε τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστείτε πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την βάπτιση

Είναι πολύ σημαντικό να σας εμπνέουν εμπιστοσύνη ως άνθρωποι και όχι μόνο ως επαγγελματίες. Δείτε ολοκληρωμένα δείγματα δουλειάς τους στο βίντεο και τη φωτογραφία και λύστε όλες σας τις απορίες.

Έχετε στο μυαλό σας ότι η χαμηλότερη τιμή δεν είναι πάντα η οικονομικότερη, και αντίστοιχα η ακριβότερη προσφορά δεν είναι απαραίτητα και η πιο καλή.

Ο άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια είναι εργάτης, με τα χέρια και το μυαλό, τεχνίτης, με τα χέρια, το μυαλό και την καρδιά, καλλιτέχνης. François Mauriac, 1885-1970, Γάλλος συγγραφέας (Νόμπελ 1952) Βάλε την ψυχή σου στη δουλειά, όχι στην ανταμοιβή της.

Επιλέξτε τον επαγγελματία η δουλειά του οποίου σας εκφράζει και σας συγκινεί περισσότερο.

Όχι αυτόν που σας προσφέρει τα περισσότερα «γκάτζετ». Συνήθως τα γκάτζετ αυτά προσπαθούν να αντισταθμίσουν το μέτριο ή κακό υλικό του επαγγελματία στη φωτογραφία και το βίντεο.

Δώστε βάση σε νέες ιδέες και concept που θα σας προτείνουν

Αξιολογήστε πόσο ευρηματικοί είναι οι επαγγελματίες που θα καλύψουν το γάμο σας. Είναι σημαντικό να έχουν δημιουργική φαντασία η οποία να ξεφεύγει από το παραδοσιακό πλαίσιο. Είναι κάτι το οποίο δείχνει τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτό που κάνουν, αλλά και κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις σας με μοναδικό τρόπο. Εμπιστευθείτε τους.Δωστε σημασια στις λεπτομερειες,γιατι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα,και υπαρχουν πολλες αρκει να τις παρατηρησουμε.

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για τα ραντεβού.