Σχετικά με εμένα

“Να φωτογραφίζεις” είχε πει ο φωτογράφος Cartier – Bresson

“σημαίνει να βάζεις στην ίδια ευθεία, το μυαλό, το μάτι και το χέρι”. Ο φωτογράφος εκτός από τον εξοπλισμό του οφείλει να έχει  πολλές δεξιότητες, όπως δημιουργικότητα, ταλέντο, παρατηρητικότητα, διακριτικότητα, καλή αντίληψη.

Η φωτογραφία είναι μία τέχνη η οποία με γοήτευε από όταν ήμουν μικρός. Χωρίς ούτε καν μια λέξη μπορείς να διηγηθείς ολόκληρη ιστορία, τι πιο όμορφο από αυτό; Όταν λοιπόν κατάφερα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το φωτογραφικό πάθος μου, έγινα απίστευτα ευτυχισμένος μιας που με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπω την δουλειά μου σαν “δουλεία”. Και η απόλυτη ευτυχία έρχεται όταν βλέπω χαμόγελα στην παράδοση των ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ.

Διατηρήστε τα συναισθήματά σας μέσω της φωτογραφίας

Οι φωτογραφίες που αποτελούν το πιο σημαντικο γεγονός τις ζωής μας γάμο, γέννηση, βάπτιση είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που θα μπορούσες ποτέ να έχεις. Αυτές οι φωτογραφίες είναι κάτι περισσότερο από χαρτί και μελάνι. Είναι ιστορίες αγάπης  πολύτιμα κειμήλια γεμάτα αναμνήσεις που σε μεταφέρουν σε άλλο χρόνο και μέρος ή τοπίο

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά οι φωτογραφίες του γάμου, αξίζουν ακόμη περισσότερο.

Μέσα σε αυτές βλέπει κανείς την αγάπη, την υπόσχεση, την ανάμνηση, το πάθος και την ευτυχία. Αυτά είναι που τις κάνουν διαχρονικές και ανεκτίμητες.

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για τα ραντεβού.