ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ

Άλμπουμ Προστιθέμενης Αξίας

Τα χειροποίητα ψηφιακά φωτογραφικά album κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Οι κλασικές τεχνικές συνδυάζονται με σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους και δημιουργούν album προστιθέμενης αξίας.

Μαζί εξετάζουμε ποιες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ σας αφού λάβετε το USB stick.

Το άλμπουμ σας θα είναι έτοιμο εντός 6 εβδομάδων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

είναι τα συναισθήματά και οι ευτυχισμένες στιγμές που μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου Εγκλωβίζονται στον χρόνο και μέσα από τα ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ. επανέρχονται σαν ανάμνηση.

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά οι φωτογραφίες του γάμου, αξίζουν ακόμη περισσότερο.

Μέσα σε αυτές βλέπει κανείς την αγάπη, την υπόσχεση, την ανάμνηση, το πάθος και την ευτυχία. Αυτά είναι που τις κάνουν διαχρονικές και ανεκτίμητες.

Θέλουμε να αγαπήσετε τις φωτογραφίες του γάμου

Κορυφαίοι χώροι και κορυφαίοι φωτογράφοι γάμου, είναι συνήθως τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για τον γάμο σας. Μας αρέσει να δουλεύουμε με ζευγάρια που νοιάζονται βαθιά για τις φωτογραφίες τους και τα οποία κατανοούν, ότι η επιλογή ενός δημιουργικού φωτογράφου για τον γάμο τους, μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά.

Ο άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια είναι εργάτης, με τα χέρια και το μυαλό, τεχνίτης, με τα χέρια, το μυαλό και την καρδιά, καλλιτέχνης. François Mauriac, 1885-1970, Γάλλος συγγραφέας (Νόμπελ 1952) Βάλε την ψυχή σου στη δουλειά, όχι στην ανταμοιβή της.

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για τα ραντεβού.